Rólunk

Az Eureg Investment s.r.o. személyzeti tanácsadó társaság 2004-ben jött létre. Megalakulásától kezdődően elsőrendű célunk, hogy magas szakmai szinten minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk a humán erőforrások területén mind a társaságok, mind pedig az álláskeresők részére.

Ügyfeleinket a gazdaság különböző területein működő szlovák és külföldi társaságok képezik.

Az Eureg Investment alacsonyabb és középszintű munkahelyi pozíciók betöltésére fókuszáló személyzeti ügynökség, amely munkaerő-kölcsönzésre, alkalmi munkákra és állandó munkaviszonyt kínáló munkahelyek betöltésére szakosodik. Gyors és minőségi szintű szolgáltatást kínál, miközben jól ismeri az aktuális munkaerő-piaci helyzetet Szlovákiában. Szolgáltatásaink segítségével átvállaljuk az adott munkavállalók személyzeti és bérügyi nyilvántartásainak intézését. Ezek a modern szolgáltatások dinamikus és hatékony megoldást kínálnak klienseink humán erőforrásokkal kapcsolatos követelményeinek kielégítésére.

Az Eureg Investment megalakulása óta álláskeresők százainak talált különböző pozíciók betöltését igénylő munkahelyeket. A HR-menedzser nap mint nap segít az álláskeresőknek megtalálni a számukra legmegfelelőbb munkahelyi pozíciót. A megfelelő jelöltek megtalálásának sikeressége az álláskeresővel való személyes kontaktus megteremtésében és a vele való egyéni bánásmódban rejlik. Önöknek, akik aktívan új állást keresnek, vagy új kihívások után érdeklődnek, nemcsak a munkaközvetítés lehetőségét kínáljuk, hanem tanácsot adunk, és segítünk tájékozódni a munkaerőpiacon.

Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet